Nyheter/Ny musikk fra Pinse Lovsang!

Ny musikk fra Pinse Lovsang!

Publisert: 21.03.2024
På fredag finner du «Holder urokkelig fast» overalt der du hører musikk!

Låten ble spilt inn live under LED-konferansen tidligere i år, og er skrevet under låtskriverdager i regi av Pinse Lovsang.

«Vi møttes til to dager låtskriving i Oslo i november, og 17 nye låter ble skrevet! Blant utrolig mange gode låter, opplevde vi umiddelbart at «Holder urokkelig fast» var en sang vi trengte å synge akkurat nå.»

Det sier David André Østby som leder låtskrivingsinitiativet i bevegelsen. 

«Pinsebevegelsen har fra starten vært en syngende bevegelse. Men med endrede musikalske uttrykk, har vi de senere årene vi mistet noe av det som bandt oss sammen i tidligere tider. Derfor ønsker vi å samle låtskrivere i pinsebevegelsen til å skrive sanger som vi igjen kan synge sammen.»

I fjor påske kom første låt ut under artistnavnet: Pinse Lovsang. Da var det «Kristus og Ham korsfestet» som ble lansert. Den har nå blitt strømmet mer enn 250.000 ganger og blir sunget i kirker over hele landet, hver eneste søndag. 

Denne påsken er det altså «Holder urokkelig fast» som skal strømmes til de tusen hjem. Sangen handler om Guds løfter, og om vår respons om å holde fast ved dem.

 «Som kirke må vi minne hverandre på de løftene Gud har gitt oss i sitt ord, og at de ikke rokkes under skiftende omstendigheter» avslutter David André.

 

«Holder urokkelig fast» er skrevet av:

Jenny Bruvik
Anja Kapstad Asteberg
Sunniva Tonstad
Konrad Lunde
og David André Østby

Pre-prod: Vetle Jarandsen og Konrad Lunde
Opptak: Joakim Bruun
Mix: Johannes Groth
Master: Thomas Berg
Cover: Thomas Neteland

Andre nyheter
Misjonærbarnas situasjon i bruk av internatskoler har den senere tid fått økt oppmerksomhet. Dette har reaktivert følelser hos enkelte, noe vi har stor forståelse for og som vi ønsker å komme i møte.
Les mer
Å reise på misjonstur kan for mange være deres første møte med misjon og er kanskje en av de mest effektive måtene å få et hjerte for misjon på.
Les mer
Powered by Cornerstone