Nyheter/Påmeldingen har åpnet for Sommerfestivalen 2024

Påmeldingen har åpnet for Sommerfestivalen 2024

Publisert: 21.03.2024
Vi gleder oss til å møte deg igjen

Sommerfestivalen er Pinsebevegelsens samlingspunkt på Hedmarktoppen om sommeren. Folk fra hele landet i alle aldre samles for en uke med tro, fellesskap og glede. Sommerfestivalen er et samarbeid mellom Pinsebevegelsen i Norge, Pinse Ung og Hedmarktoppen FHS.  I år er denne festivalen 70år og vi ser frem til nok en fin fellesskapsuke der vi fortsetter å lage et godt sommertreffpunkt med tro, fellesskap og glede som stikkord.

Vii ønsker å utvikle festivalen videre i årene som kommer, med innhold og program for flere generasjoner. Sammen på Hedmarktoppen!

Samtidig med Sommerfestivalen arrangeres Barnas Sommerfestival og Tenfestivalen, som lager supert opplegg for barna og tenåringene. Her blir det fullt av Jesus, moro, vennskap og minner for livet.

Sommerfestivalen, Barnas Sommerfestival og Tenfestivalen arrangeres 2.-6. juli 2024, og du kan lese mer her: www.sommerfestivalen.no 

Påmelding via checkin.no

 

Velkommen til Sommerfestivalen 2024!

Lurer du på mer om Sommerfestivalen, Barnas Sommerfestival, Tenfestivalen eller vil komme i kontakt?

Send en mail til sommerfestivalen@pinsebevegelsen.no

 

Andre nyheter
På fredag finner du «Holder urokkelig fast» overalt der du hører musikk!
Les mer
Misjonærbarnas situasjon i bruk av internatskoler har den senere tid fått økt oppmerksomhet. Dette har reaktivert følelser hos enkelte, noe vi har stor forståelse for og som vi ønsker å komme i møte.
Les mer
Å reise på misjonstur kan for mange være deres første møte med misjon og er kanskje en av de mest effektive måtene å få et hjerte for misjon på.
Les mer
Powered by Cornerstone