Nyheter/Remi Kleppan ny leder for konferanse og arrangement i Pinsebevegelsen

Remi Kleppan ny leder for konferanse og arrangement i Pinsebevegelsen

Publisert: 24.01.2024
Remi Kleppan tar over som leder for konferanse og arrangement i Pinsebevegelsen etter Kjetil Bergerud Larssen.

Remi er kjent som festivalsjef for Get Focused, en bevegelse som årlig samler tusenvis av ungdommer til en helg med enhet, tilbedelse og rettferdighet. Remi skriver også en master i økonomi og administrasjon denne våren.

Larssen har hatt rollen som både kommunikasjons- og arrangementsleder, men nå blir rollene delt opp. Thomas Neteland blir ny leder for kommunikasjon og media, og Remi vil starte opp for fullt som leder for konferanse og arrangement i juni, men vil også være involvert i tiden fremover. Lederrollen innebærer prosjektlederansvar for LED konferansen, et administrativt engasjement inn i Ufestivalen, samt involvering og medvirkning i de andre arrangementene som Pinsebevegelsen og Pinse Ung står bak, som blant annet Sommerfestivalen, Medarbeidersamling, Samtaleforum & Årsmøtekonferansen.

- I utlysningen åpnet vi opp for en mulig deling av stillingen, og det la seg godt til rette med søkerne og prosessen. Vi tror det kan være fornuftig å ha denne delingen i tiden fremover, for økt fokus på hvert område, sier daglig leder Fred Emil Bjerke.

- Vi ser frem til å ha med oss Remi i jobbing inn mot Ufestivalen. Han viser god erfaring og bakgrunn både fra festival og med økonomi og ledelse. Sammen med festivalsjef Benedikte Drivdal Bjerknes tror vi dette blir veldig bra, sier daglig leder i Pinse Ung, Einar Myreng.

Kleppan vil skrive ferdig sin master før han går ordentlig i gang, og vil i tillegg fortsette jobben sin i Get Focused.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver i Pinsebevegelsen og ser på det som en god mulighet til å lære, og bli en del av en solid bevegelse. Jeg håper å kunne bidra til gode, inspirerende og meningsfulle arrangementer i årene som kommer, sier Kleppan selv.

Nasjonal leder Øystein Gjerme, ser med glede på ansettelsen.

- Remi er en god mann som har bevist at han kan arrangement og det å skape engasjement. Han har både praktisk erfaring og akademisk tyngde. Vi gleder oss til tiden fremover og til å få han skikkelig ombord.

Kleppan starter i stillingen 3. juni.

Andre nyheter
Pinsebevegelsen i Norge har i vinter oppfordret misjonærbarn og andre til å ta kontakt dersom det er ønske om dialog eller behov for å finne svar på spørsmål en kanskje sitter med.
Les mer
I år er det tusen år siden Norge fikk sine første kristne lover. Det var en ekte revolusjon som fikk avgjørende betydning for lov og rett, kultur og verdier.
Les mer
​​​​​​​Pinsebevegelsen ønsker fortsatt å sikre at forkynnere er anbefalt av en lokal menighet og følger rammene i trosgrunnlaget og de ordninger som finnes.
Les mer
Powered by Cornerstone