Nyheter/Påmeldingen til LED-konferansen er nå offisielt åpnet!

Påmeldingen til LED-konferansen er nå offisielt åpnet!

Publisert: 26.05.2023
Det er med stor entusiasme og glede vi inviterer deg til Pinsebevegelsens årlige LED-konferanse 11. - 13. januar. Her skal vi sammen feire, dele erfaringer, utruste og inspirere hverandre. Kan du tenke deg en bedre start på året?

Bilde

 

Vi vet at dette er en viktig og god investering for deg, ditt team og din kirke. I år har vi jobbet hardt for å få påmeldingen til LED konferansen klar så tidlig som mulig, slik at du kan få god tid til å få med deg flest mulig av dine medarbeidere.

Meld deg på nå og spar penger
Meld deg på innen 15. september for å sikre deg vår early bird pris! Vi vil derfor sterkt oppfordre til tidlig påmelding slik at vi sammen kan skape en vinn-vinn situasjon. Det blir billigere for deg, og det blir lettere for oss å lage den beste konferansen på alle mulige måter.
PS: Som du ser varer ikke denne prisen evig, så her er det lurt å smi mens jernet er varmt. Oppfordringen er herved gitt 😉

Gruppepåmelding
Ønsker du å gjøre en samlet påmelding for hele din gruppe? I så fall har vi laget et lite skjema som kan hjelpe deg godt på vei for å samle inn den nødvendige informasjonen du trenger. Du finner skjemaet på vår nettside sammen med PÅMELDINGEN TIL LED

Trenger du videre bistand eller har spørsmål i forhold til dette eller annet med påmeldingen er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post

Program
Vi har et fantastisk program i år med mange spennende bidragsytere. Talere og bidragsytere slippes løpende frem mot LED-konferansen, men du kan allerede nå se deler av programmet på våre nettsider som du finner her: Program

Fagsamlinger
Vi gjentar suksessen fra sist og sparker i gang torsdagen under LED-konferansen med en rekke ulike og spennende fagsamlinger. Mer info om disse finner du her: Fagsamlingsinfo
Sjekk ut hva som frister mest og meld deg på.

Generelt
Følg oss gjerne på sosiale medier (Facebook og Instagram) og sjekk ut nettsiden vår lednasjonalt.no for å få med deg spennende oppdateringer inn mot LED-konferansen. Der finner du både diverse spørsmål og svar, utdypende informasjon om ulike ting og ikke minst selve påmeldingen. Lurer du på noe så hjelper vi deg mer enn gjerne. Ikke nøl med å ta kontakt.

Vi gleder oss enormt mye til LED-konferansen den 11. - 13. januar og lover å levere en fullspekket lederkonferanse med hensikt om å motivere, utfordre og utruste deg for tiden fremover.

VI SEES!
Hilsen alle i LED-teamet

Andre nyheter
I 70 år har Sommerfestivalen på Hedmarktoppen vært et høydepunkt for mange familier i vår bevegelse. Vi kommer sammen for å feire Jesus, dele fellesskap med andre troende og ha det moro!
Les mer
​​​​​​​Tross en lang og hard vinter, så har det siste halvåret har vært en aldri så liten vårfest for bibel-interesserte.
Les mer
Med sine 0,25-0,5% evangelisk kristne regnes japanerne som et unådd folkeslag. Det åndelige klimaet er tørt og trått. Men noe faller i god jord.
Les mer
Powered by Cornerstone