Sommerfestivalen 23

Snart klart for festival på Hedmarktoppen!
 — 
Sommerfestivalen, Barnas Sommerfestival og Tenfestivalen

Sommerfestivalen (tidligere stevnet) er Pinsebevegelsens samlingspunkt på Hedmarktoppen om sommeren. Folk fra hele landet i alle aldre samles for en uke med tro, fellesskap og glede. Pinsebevegelsen i Norge har nå tatt over eierskapet for Sommerfestivalen fra Hedmarktoppen. Vi vil fortsette å lage et godt treffpunkt på sommeren med tro, fellesskap og glede som stikkord, samtidig som vi ønsker å utvikle festivalen godt videre i årene som kommer, med innhold og program for flere generasjoner.

Samtidig med Sommerfestivalen arrangeres Barnas Sommerfestival og Tenfestivalen, som lager supert opplegg for barna og tenåringene. Her blir det fullt av Jesus, moro, vennskap og minner for livet.

Sommerfestivalen, Barnas Sommerfestival og Tenfestivalen arrangeres 4.-8. juli, og du kan lese mer her: www.sommerstevnet.com

For å slippe køer ved ankomst har vil lagt til rette for at kjøp av måltider og dagspass eller kveldspass. Det er av praktiske hensyn lagt i Checkin som et «eget arrangement». Her finner du også muligheten til å bestille måltid for dem under 13 år.

For dere som har rom på Toppen må dere huske at frokosten er inkludert i romprisen og ikke skal bestilles eksplisitt.

Det finner du på denne lenken med oversikt dag for dag, samt priser. Bestillingen du gjør vil i tillegg til muligheten for å ha bånd gi deg tilgang til en mobilbillett. Den vil oppdateres hver kveld med dine bestillinger for neste dag. Det er ordrebekreftelsen du får tilsendt fra Checkin som viser alle elementer i din bestilling.

Ellers vil det være mulig å kjøpe på plassen samt at det som tidligere er boder med servering av forskjellig slag.

Gjør livet litt lettere for deg selv (og alle oss som har praktisk ansvar) ved å bestille på forhånd. 

 

Velkommen til Sommerfestivalen!

Lurer du på mer om Sommerfestivalen, Barnas Sommerfestival, Tenfestivalen eller vil komme i kontakt?

Send en mail til sommerfestivalen@pinsebevegelsen.no

Powered by Cornerstone