image
Publisert den 09.12.2020

Koronasituasjonen gjør at kirkene må tenke annerledes om det tradisjonelle juleprogrammet. Mange konserter og arrangementer er avlyst. Derfor har Norges Kristne Råd tatt initiativ til en digital dugnad i sosiale medier.

"Julekort fra hele Norge" blir en live stream hvor menigheter, bedehus og andre kristne aktører fra hele Norge stiller opp og bidrar til en hyggelig førjulsevent den 18. desember kl 19-22. Her blir det kjente og kjære julesanger og studiosamtaler med spennende gjester. Følg med i sosiale medier! 

Det blir også egne programmer for barn. I "Erics videoblogg", som  passer tweens i alle aldre, følger vi Eric Tryland gjennom de fire adventsukene. Lille julaften lanseres det også en helt ny animasjonsfilm for den samme målgruppen. Her blir julens glade budskap fortalt på en litt annerledes måte, og vi  får være med Josef og Maria til Betlehem, hvor historien blir gjenfortalt med et koronaperspektiv. Hvordan klarte de tre vise menn å passe på koronameteren i stallen? 

21. desember er årets mørkeste dag. Da oppfordres alle til å tenne lys for håpet vi har i Jesus og håpet om lysere tider gjennom Facebookarrangementet "Hele Norge tenner lys"

Se flere arrangementer og oversikt over tidspunkt her

 

(Bildet er tatt av Couleur fra Pixabay)

tilbake