Sammen overalt - digitalt sommerstevne

Da det ble bestemt at sommerstevnet ikke kunne avvikles på vanlig måte grunnet covid-19, snudde komiteen seg rundt og begynte å planlegge et helt nytt program for årets sommerstevne, forteller Linn. Fra onsdag morgen den 1. juli til avslutningsgudstjenesten søndag 5. vil det bli program hele dagen tilpasset barn, tenåringer og voksne. Det vil også bli snutter «fra arkivet» innimellom opptak og livesendinger. Linn forteller også at Kari Kvante har planer om å komme innom og gjøre spektakulære eksperimenter, så her er det bare å glede seg!

Men komiteen klarer vel ikke å stå for alt dette selv. Hvem samarbeider dere med for å få til et sånt arrangement?

- Vi har et fantastisk sceneteam med Anita og Kenneth Eriksen i spissen. Her er det dedikerte mennesker som står på for å lage et kjempebra opplegg for barna! Ellers får vi med oss det beste vi har av talere, og så er det genialt å samarbeide med TV Inter, som er med som produsenter og tar seg av det tekniske.

Hvordan melder man seg på, og hvor klikker man seg inn på arrangementet?

- Det er ingen påmelding i år. Alle er hjertelig velkommen til å koble seg på og være med på alt det som skjer, enten via Facebook, youtube eller sommerstevnets egen nettside, hvor du også finner alt av informasjon ellers: www.sommerstevnet.com.

Betyr det at alt er gratis? 

- I år er sommerstevnet gratis for alle! Det betyr ikke at det er kostnadsfritt å arrangere, så vi jobber med å få på plass sponsorer og kommer også til å ta inn en egen kollekt til sommerstevnet.

For flere av våre fellestiltak er sommerstevnet også en viktig arena for innsamling av penger, og Linn forteller at de andre kollektene som vanlig vil bli øremerket til PBU, Pinsemisjonen, TV Inter og Ibra, noe som nok vil være kjærkomment i en ekstra utfordrende økonomisk tid.  

Så hvilke forventninger har dere til årets stevne?

- Det vil bli en skikkelig fin uke hvor man kan kjenne på både fellesskapsfølelsen, nasjonalfølelsen og stevnefølelsen. Vi gleder oss veldig!

 

PS: Representerer du en menighet? Her finner du slides o.l. som du kan legge ut på nett og bruke på skjerm, så er vi med å spre det glade budskapet om «Sammen overalt».

tilbake