Nyheter/Thomas Neteland ny kommunikasjonsleder i Pinsebevegelsen

Thomas Neteland ny kommunikasjonsleder i Pinsebevegelsen

Publisert: 19.01.2024
Thomas Neteland tar over som kommunikasjonsleder i Pinsebevegelsen etter Kjetil Bergerud Larssen.

Thomas Neteland tar over som kommunikasjonsleder i Pinsebevegelsen etter Kjetil Bergerud Larssen. Thomas er kjent som forkynner, lovsangsleder og forfatter og har stått i bresjen for nysatsningen på lederutvikling i bevegelsen med pilot-kurset UNG LEDER som samlet 25 unge ledere på første kurs i høst.

Larssen har hatt rollen som både kommunikasjons- og arrangementsleder, men nå blir rollene delt opp. Ny arrangementsleder for bevegelsen er på plass og vil også snart bli lansert.

- I utlysningen åpnet vi opp for en mulig deling av stillingen, og det la seg godt til rette med søkerne og prosessen. Vi tror det kan være fornuftig å ha denne delingen i tiden fremover, for økt fokus på hvert område, sier daglig leder Fred Emil Bjerke.

Neteland vil ikke slippe initiativet med lederutviklingen, selv om han nå skal jobbe med kommunikasjon i tillegg.

- Jeg vil fortsatt holde i UNG LEDER-programmet. Lederutvikling er viktig og vil være i fokus for Pinsebevegelsen fremover med lik styrke. Vi jobber litt med organiseringen rundt det, og har tro på veien vi har begynt å gå i lederutviklings-landskapet. Det viser også tilbakemeldingene fra fornøyde kursdeltakere og menigheter som får de hjem med iver og kunnskap, sier Neteland selv.

Nasjonal leder Øystein Gjerme, er fornøyd med signeringen.

-Vi har sett at Thomas er en ressurs på mange områder, og vi har stor tro på hans kommunikative evner og lederegenskaper inn i rollen som kommunikasjonsleder. Vi gleder oss til å få han skikkelig ombord i kommunikasjonsskuta og sette seil fremover.

 

Neteland starter i stillingen som kommunikasjonsleder fra 1. februar.


Foto: Jørgen Jacobsen

Andre nyheter
Misjonærbarnas situasjon i bruk av internatskoler har den senere tid fått økt oppmerksomhet. Dette har reaktivert følelser hos enkelte, noe vi har stor forståelse for og som vi ønsker å komme i møte.
Les mer
Remi Kleppan tar over som leder for konferanse og arrangement i Pinsebevegelsen etter Kjetil Bergerud Larssen.
Les mer
Hva hadde kirken vært uten de frivillige? Uten de som gir av sin tid for å være med å tjene andre, bygge kirke og skape felleskap. De mange frivillige timene som blir brukt hver eneste uke i våre menigheter, er bærebjelken i vår sammenheng.   
Les mer
Powered by Cornerstone