Nyheter/Kjetil B. Larssen starter i ny jobb

Kjetil B. Larssen starter i ny jobb

Publisert: 01.11.2023
Kommunikasjons- og arrangementsleder i Pinsebevegelsen, Kjetil Bergerud Larssen, starter i ny jobb hos Normisjon.

Larssen begynner i rollen som kommunikasjons- og markedsleder i Normisjon og blir endel av ledergruppen der fra 1. februar.

- Da muligheten hos Normisjon presenterte seg i høst, ble jeg nysgjerrig. Jeg har vokst opp i Normisjon Askim og vært aktiv i både søndagsskole, leir- og ungdomsarbeid der i oppveksten, og kjenner gjennom dette godt til bevegelsen. For meg er derfor ikke den konfesjonelle overgangen så stor.

Larssen presiserer allikevel at valget var av det vanskeligere slaget. 

- Det var et vanskelig valg, da jeg trives veldig godt i Pinsebevegelsen og har fantastiske kolleger, men muligheten og utfordringen i Normisjon ble vanskelig å takke nei til.

 

Larssen har vært i Pinsebevegelsen siden våren 2022, og hatt ansvar for kommunikasjon internt og eksternt, samt LED-konferansen og andre arrangement. Han har også vært presserådgiver for Øystein Gjerme.

 

Utover et bredere strategisk mandat og personalansvar, innebærer rollen et fokus på Normisjons innsamlingsarbeid og konseptutvikling - en utfordring Larssen uttrykker begeistring for.  

 

- Jeg ser frem til å møte gjengen i Normisjon og starte arbeidet. Innsamlingsarbeid er litt nytt terreng for meg, noe som først og fremst motiverer. Men først skal vi lage tidenes beste LED-konferanse i januar, avslutter Kjetil.

Vi takker for tiden med Kjetil, og jobben han har gjort, og ønsker han lykke til videre og Guds velsignelse!
 

 

Foto: Marcus S. Løken og Bendik Bruun Edvardsen

Kjetil B. Larssen starter i ny jobb

 

 

 

 

 

 

 

Andre nyheter
På fredag finner du «Holder urokkelig fast» overalt der du hører musikk!
Les mer
Misjonærbarnas situasjon i bruk av internatskoler har den senere tid fått økt oppmerksomhet. Dette har reaktivert følelser hos enkelte, noe vi har stor forståelse for og som vi ønsker å komme i møte.
Les mer
Powered by Cornerstone