image
Publisert den 26.01.2023

Pinsebevegelsen er i ferd med å bli mer multietnisk. Flere migrantkirker med afrikansk, asiatisk, søramerikansk og europeisk bakgrunn er nå en del av bevegelsen vår. Mange av våre menigheter forteller om et stadig mer fargerikt fellesskap, og et økende antall av våre pastorer har et annet språk enn norsk som morsmål. Dette er en gledelig utvikling, samtidig som mer må gjøres.

Internasjonal pastor og lederdag 11. mars

Pinsebevegelsens internasjonale leder, Fred Håberg, har derfor sammen med flere av våre migrantledere, tatt initiativet til en engelskspråklig inspirasjons- og relasjonsdag for disse våre pastorer og ledere med migrantbakgrunn, uansett hvilken menighetssammenheng de står i.

Til lederdagen lørdag 11. mars i Filadelfiakirken Fredrikstad kommer Dr. Palmer Appiah-Gyan fra den tyske pinsebevegelsen (BPF). Han er grunnlegger av International Christian Community Church i Freiburg og styreleder for sammenslutningen av Internasjonale kirker i BFP. På lederdagen med ‘Networking for the benefit of the Kingdom’ som tema, vil Palmer dele erfaringene fra pinsebevegelsen i Tyskland, hvor migrantkirkene i dag utgjør en tredjedel av menighetene.


Påmelding til post@pinsebevegelsen.no innen 7. mars

 

Internasjonal pastor og lederdag 11. mars

 

Internasjonal pastor og lederdag 11. mars
tilbake