image
Publisert den 01.03.2022

 

Vi er vitne til sjokkerende og triste handlinger i Ukraina om dagen. Det vekker følelser og ønske om å bidra. ❤️ 🙏

Vi har derfor dratt i gang en innsamlingsaksjon til humanitærhjelp og gjenoppbygging via norske organisasjoner og ukrainske søsterkirker. Pengene administreres av Pinse Misjon og Landutvalget for Ukraina. 

Det har nå kommet inn over 700 000 kroner gjennom Pinsebevegelsen sentralt til Hjelp Ukraina-aksjonen, og vi vil gjerne takke for alt som er kommet inn så langt! 💙💛 Det er allerede sendt av gårde støtte til Pinseunionen i Ukraina samt lokale kirker i Øst-Ukraina, og vi har tett kontakt med pinsekirker i andre europeiske land for å se hvordan vi kan jobbe best mulig sammen.

Behovene er fortsatt enorme, og vi fortsetter innsamlingen. Det er viktig for oss å kunne støtte vår søsterkirke i deres arbeid med å ta imot og håndtere den store interne flyktningstrømmen fra øst til vest i Ukraina. 🙏

Se videohilsen fra nestlederen i Pinseunionen, Anatoliy Kozachok her

DU FINNER MER INFORMASJON PÅ DENNE LENKEN

 

Vi vil også oppfordre alle menigheter til å ta kontakt med sin kommune med tanke på hvordan en kan være med på å møte den økende flyktningestrømmen til Norge. Det kan være at folk åpner sine egne hjem, eller at en stiller kirkelokaler eller leirsteder til disposisjon.

 

VIPPS: 88531

Kontonummer: 3000.26.06700

Gaven merkes "Ukraina"

tilbake