image

28. Oktober lanserte TV Inter «Plussord» i sosiale medier. Dette er små, daglige "ord for dagen" på Facebook og Instagram med Egil Svartdahl, der hensikten er å gi hele Norge en fantastisk start på dagen! Vi håper du vil være med å dele vår nyeste satsing. 

I snart 27 år har TV Inter produsert livssyns- og trosformidlings-programmer for riksdekkende kanaler med ønske om å nå et bredt publikum. Visjonen har vært å holde ryktet om Jesus levende for de som befinner seg i kirkens randsone – de som vanligvis ikke hører eller ser programmer med kristent innhold og de som ikke oppsøker kirker og menighetslokaler.  

Egil Svartdahl har vært frontfigur nesten hele denne perioden. I løpet av tiden som programleder har han fått en unik posisjon som formidler av evangeliet hos det norske folk.  Han har en høy stjerne både innenfor og utenfor kristne miljøer i Norge. Egil regnes som en troverdig formidler og historieforteller.  Han er kjent for å formidle evangeliet på en enkel og lettfattelig måte, uten å støte fra seg mennesker. 

Derfor lanseres nå «PLUSSORD». 

Det neste året skal TV Inter produsere daglige andakter på 1 minutt for Instagram og Facebook. Andaktene legges ut hver morgen, og består av tre viktige elementer. 

  • En tanke
  • Et bibelord
  • Velsignelsen.

365 dager i året skal brukerne av Instagram og Facebook kunne motta den samme andakten på telefon, nettbrett eller PC. Èn ny andakt for hver dag.  Vårt mål er å gi hele Norge en god start på dagen.

For å få dette til trenger vi din hjelp. Det er satt et mål om at minst 40.000 skal få med seg andaktene hver dag. Derfor håper vi du og din venner vil være med å dele andaktene på Facebook eller Instagram.  

Sjekk ut profilene, del dem og lik dem slik at vi sammen kan skape noe nytt i Norge.

 

Facebook: https://www.facebook.com/plussord/

Instagram: https://www.instagram.com/plussord/

 

tilbake