Nyheter/Ny daglig leder ansatt

Ny daglig leder ansatt

Publisert: 30.08.2023
Vi er glade for å kunne meddele at Fred Emil Bjerke blir ny daglig leder i Pinsebevegelsen

Pinsebevegelsen har søkt ny daglig leder etter at Ingunn E. Ulfsten sluttet i mars. Lederrådet satte ned et ansettelsesutvalg som har ledet prosessen med å innstille ny kandidat til den ledige stillingen. Vi er nå glade for å kunne meddele at ny daglig leder i Pinsebevegelsen blir Fred Emil Bjerke.

Fred Emil er 53 år gammel, gift med Helga og kommer fra Tromsø. Sammen har de to voksne barn. De siste 30 årene har han tjent frivillig som henholdsvis styreleder og økonomi- og administrasjonsansvarlig i Pinsekirken Filadelfia Tromsø. Han har solid kjennskap til Pinsebevegelsen. 

Fred Emil kommer fra jobben som konstituert seksjonsleder for Psykisk helse- og rusklinikken fra universitetssykehuset i Tromsø. Bjerke er utdannet sykepleier, samt at han har en master i organisasjon og ledelse. Han vil berike oss med god lederkompetanse- og erfaring.

De første månedene vil Fred Emil pendle mellom Tromsø og Oslo, og etter planen flytter ekteparet Bjerke til Oslo sommeren 2024. 

- Vi er takknemlige for å kunne styrke laget vårt i Oslo med en kapasitet som Fred Emil, sier nasjonal leder Øystein Gjerme. Fred Emils gode kjennskap til Pinsebevegelsen, samt alle gode referanser han har fra arbeidsliv og menighetsliv gjør meg trygg på at vi får en god lagleder til kontoret i Oslo. 

 Knut Idland fortsetter som konstituert daglig leder fram til Fred Emil starter opp i desember. Etter den tid vil Idland gå tilbake til kombinasjonsrollen som lokal pastor og leder for Pinse Menighetsliv.

 

Foto: Privat

Andre nyheter
Ønsket om å gi videre det beste i livet til sine kjære barn er et naturlig ønske foreldre har, selv om de selvsagt til slutt må la barna velge sin egen vei. Men hva kan du som kristen mamma eller pappa egentlig gjøre?
Les mer
«En bedre verden er en fredelig verden» sa Dr. Festus Mukoya mandag forrige uke da han presenterte sin doktorgradsavhandling for Universitetet i Oslo.
Les mer
Vi kommer på besøk! Nasjonalt kontor legger ut på regionsturne i høst der et av målene er økt samhandling.
Les mer
Powered by Cornerstone