Øst-vest-konferanse

Det er i år 50 år siden Bønnetjenesten for Sovjetunionen ble etablert og Hans Myrvold fikk visjonen som engasjerte flere hundre menigheter i Norge, Sverige og Finland i bønn om at jernteppet måtte falle.
 — 

Nå vil vi fortelle historiene om bønnesvar og Guds rikes framgang i bønneområdene, la krigen i Ukraina utfordre oss til økt bønneinnsats for hverandre, og komme sammen for styrke relasjoner og samarbeid øst-vest. 

De nasjonale lederne for pinsebevegelsene i Ukraina, Belarus, Moldova, og Russland er invitert til konferansen, og de fleste har allerede bekreftet at de kommer. Med seg har de konkrete rapporter og vitnesbyrd om hva forbønnen fra menigheter i Norge og Norden har ført til i ulike bønneområder. 

Øst-vest-konferanse

Konferansen er åpen for alle og henvender seg særlig til de menigheter som har deltatt i Bønneaksjonen for Sovjetunionen, eller som i etterkant av kommunismens fall har utviklet relasjoner og arbeid i disse områdene. 

Øst-Vest-konferansen er et samarbeid mellom Pinsebevegelsen ved Internasjonal leder, landutvalgene for Ukraina, Russland og Belarus og flere lokale pinsemenigheter, som Betelkirken Auli, Filadelfiakirken Rælingen, Salemkirken Lørenskog, Sentrumkirken Strømmen, Filadelfiakirken Vestby og Filadelfiakirken Oslo.

 

Her finner du programmet på engelsk

 


Velkommen til Øst-vest-konferansen 6.-8. oktober!

 

Øst-vest-konferanse

 

Powered by Cornerstone