image
Publisert den 17.02.2023

Vi er en gjeng med yngre pastorer som ønsker å invitere deg til en nettverkssamling for unge pastorer/ledere i livsfasen 20-35 i pinsebevegelsen. 


Dato og sted: 5-6 Juni, OSLO Hostel Rønningen. 

Hjertet bak dette døgnet har vært å samle vår generasjon med ledere i vår bevegelse for å søke Gud sammen og samtale om hvordan pastorrollen og kirkebygging kan se ut i fremtiden! Så skal vi også spise god mat og ha det artig sammen! Vi tror pausene er like viktige fordi der bygges relasjonene! 
 

Programmet finner du nedenfor hvor du kan se at vi blant annet har invitert Håkon Jahr til å dele om sine lederprinsipper etter 50 år som daglig leder, først i Norges største gjenvinningsselskap og deretter som hovedpastor i Filadelfiakirken Oslo. To andre navn på listen er Stian Kilde Aarebrot, forfatter av boken «Kunsten å formet livet» som skal dele om smarttelefonen påvirkning på våre liv, og Lars Christian Gjerlaug, pastor i IMI-kirken kollektivet som skal betjene oss på kveldsmøte. 

 

Vi vil annonsere de resterende bidragsyterne til samlingen så snart vi har fått bekreftelse fra de forespurte kvinnene og mennene. 

 

Et viktig grep blir også god tid rundt bordene til å snakke konkret om problemstillinger. 

  • Sammen skal vi utforske og diskutere hvordan når vi sekulære nordmenn med evangeliet? 
  • Hvordan ser fremtidens kirkebygging og disippelgjøring ut? 
  • Hvordan jobbe som pastor/leder slik at det både er gøy, bærekraftig og gir konkrete resultater.
  • Vi tror et slikt engangstreff vil kunne etablere og styrke relasjoner som senere kan bygge videre på når vi møtes på andre arenaer som LED og medarbeiderdager.

Del gjerne invitasjonen med andre kollegaer i Pinsebevegelsen .


Merk at alderskategorien 20-35 må forstås som en definering av målgruppe med tanke på innhold, og at det vil være naturlig at noen både litt yngre og eldre også blir med. 

 

Håper å se deg der – vi ber og tror at du vil dra fra dette døgnet med større mot og styrke til å gjøre de endringene som du trenger å gjøre for å lykkes!

 

Vennlig hilsen programkomiteen

Halvard Hauge Roaldsnes, Pastor i Filadelfiakirken Oslo og medlem i lederrådet

André Birkeland, Pastor i Sion Blomsterdalen 

David Haddeland, Pastor i Filadelfiakirken Lillestrøm 

Sara Hansen, Salt Bergen 

Knut Idland – Pastor i Betel Hommersåk og leder for Pinse Menighetsliv. 

tilbake