image
Publisert den 19.01.2023

En halvtime annenhver torsdag kobler norske pinsepastorer og menighetsledere seg på vårt lederwebinar for å få gode input om ledelse og andre aktuelle temaer som vi i pinsebevegelsen ønsker å sette fokus på. Lars Kraggerud er en av dem som pleier å delta. Han sier dette om webinarene:

Webinarer for pastorer og menighetsledere

Jeg setter stor pris på pinsebevegelsens webinar for pastorer og ledere annenhver uke. De er korte og veldig effektive, og det gjør at jeg prioriterer disse samlingene.  

Jeg blir først av alt inspirert av å treffe de andre pastorene og lederne regelmessig siden det til tider kan bli ensomt i jobben som pastor. Det er fint å se ledelsen i pinsebevegelsen regelmessig; det gir en opplevelse av tilhørighet. Det er en samlende faktor. 

Så er det alltid inspirerende å få input av Øystein Gjerme og gjester som av og til er med fra andre bevegelser. Jeg underviser og preker mye, og da kan det til tider være fint med ideer til temaer. Det gir også inspirasjon til mine taler. Disse webinarene setter i sving min kreativitet som påvirker min tjenestehverdag.  

Kontakt Jan Eilert Aakre dersom du er pastor/menighetsleder og ønsker å få invitasjon til webinarene

tilbake