image
Publisert den 12.12.2022

Hovedpåmeldingen til LED23 stenger mandag 12. desember! Har du meldt på både deg og dine? 

Hovedpåmeldingen til LED23 stenger altså mandag 12. desember kl. 12.00, men i samarbeid med NOVA Spektrum har vi mulighet til å tilby noen plasser til på LED23. Vi har også flere plasser ledig til både på lunsj og middag, så om du skulle ønske å spise på NOVA sammen med det store fellesskapet og få den gode samtalen over et måltid, så er dette absolutt noe vi anbefaler. 
 
Etter fristen den 12. desember, vil det bli mulighet for å melde seg på med konferansepass eller dagspass frem til full kapasitet er nådd. Det blir da uten mat som tilvalg, men du kan jo som tidligere nevnt, spise på NOVA Spektrum sine andre serveringssteder, eller på diverse steder rundt om i Lillestrøm. 

NB: Prisene etter 12. desember vil øke med 200 kr på konferansepass og 100 kr per dagsbillett. 

Det er ikke til å legge skjul på at vi gleder oss ekstra mye til LED23. Grunnen er svært enkel og samtidig så viktig: Vi skal endelig få møtes igjen fysisk! 


Det er noe helt spesielt med å møtes fysisk kontra det å møtes digitalt, og nå er det flere år siden sist vi satt side om side i samtaler ved middagsbordet, løftet hender og stemmer i bønn og lovsang, og fikk kjenne på den gode energien fra de som underviser oss fra scenen. 
Vi ønsker så inderlig å ha deg med under disse dagene på LED23. For det er alle oss som samles under LED som er med på å skape den gode atmosfæren og fellesskapet, og det blir ikke det samme uten deg og dine. 
 
Så her er det ingen grunn til å nøle om du ikke har meldt deg på ennå. Trykk på linken under, og bli med oss på LED23! 

 

MELD DEG PÅ HER 

 

tilbake