image
Publisert den 24.11.2022

Snart står dørene åpne for å ta imot deg og ditt team på LED23, og her er det mye å glede seg til! Vi skal endelig møtes fysisk, og programmet er fylt med så mye bra. 

Tema for konferansen er Sammen om kirken. Vi tror nemlig at viktigheten og behovet av å samles aldri har vært større! 

LED som både konferanse og lederforum har i en årrekke vært toneangivende og retningskapende for alle våre fantastiske pinsemenigheter i Norges langstrakte land.

La oss sammen inspirere hverandre for alt som ligger foran!

 

Vi starter på torsdag med ulike fagsamlinger, før vi samles til åpningsmøte torsdag kveld. Det hele avsluttes med kveldsmøte lørdag. Du kan bestille fult konferansepass, dagpakker eller kun kveldsmøtene. Her er muligheten mange, men vi vil anbefale deg å få med deg så mye som mulig. 

 

Disse dagene skal vi få høre mennesker som deler av sin tro, sin tjeneste og sin kunnskap. Du får lytte til blant annet Denis Mukwege, Truls Åkerlund, Øystein Gjerme, Dave Smith, Elisabeth Giske, Solveig Hegdal og Linda Johannessen. Og tenk, dette er bare noen av de som kommer.

Dette er dager hvor det er lagt opp til gode pauser hvor du kan treffe kjente, men også bli kjent med nye. Vi tror på gode relasjoner og den gode samtalen.

Nytt av året er at du selv må ordne overnatting, men lunsj og middag, det vil vi gjerne samles om. Gjennom påmeldingen din krysser du av for de måltidene du vil ha. 

Vi tror at dette er viktige dager for deg som er med på å bygge kirke på ditt sted, men også for oss som fellesskap. Påmeldingen stenger 12. desember, så hvis du ikke har meldt deg på, så er det ingen grunn til å vente. Meld deg på her.

 

Vi gleder oss stort til å ønske deg velkommen!

 

Påmeldingsfrist LED23
tilbake