image
Publisert den 16.11.2022

Norsk pinsemisjon er engasjert i arbeid i mer enn 90 land, og det er nærmere 80 misjonærer.  Her får du noen glimt av hva som skjer for tiden.

 

Glimt fra misjonen

Hjem til Norge

Etter 7 år i Paris, flyttet Siv Haukelid hjem til Norge for bare noen dager siden. Misjonstjenesten i Paris har bestått av alt fra arbeid blant prostituerte og flyktninger, huskirke og bibelskolearbeid til blomsterdekoratører og Fashionweek. Evangelisering og relasjonsbygging har vært i fokus, og Siv har fått bety og dele tro med både Kong Salomo og Jørgen Hattemaker – med samme dose kjærlighet og respekt. Hun er tydelig på at hennes misjonstjeneste ikke er over selv om hun nå flytter til Sandnes for å jobbe i blomsterbutikk.

 


Glimt fra misjonen

CLAC-konferanse i Tanzania

En norsk delegasjon var til stede på CLAC-konferansen i Mwanza, Tanzania i forrige uke. Afrikanske og nordiske kirkeledere samlet seg om god undervisning, spennende og utfordrende temaer, panelsamtaler og fellesskap. Dette er et samarbeid mellom det afrikanske nettverket av pinsekirker plantet av nordiske misjonærer, og den nordiske misjonshuben i Afrika.

Visste du at nordiske misjonærer har vært med å etablere 13 forskjellige kirkesamfunn i åtte afrikanske land som i dag har vokst til en medlemsmasse på til sammen rundt 20 millioner?

 

 


 
Glimt fra misjonen

Tilbake til Mexico

Familien Tande har stått i misjonstjeneste både i Brasil, Mexico og, fram til nå, i Portugal. For bare noen dager siden, flyttet de tilbake til Mexico og organisasjonen Back2Back som de også har jobbet med tidligere. «Etter å ha søkt Gud i over et år om hva som var hans vilje for oss, ropte vi litt ut i frustrasjon: «jeg vil høre noen si, kom hit, vi trenger dere». Det hadde vært et tegn for oss. To dager senere sender noen venner fra Mexico en melding ut av intet: «Kom hit, vi trenger dere». Vi gleder oss til å kunne tjene foreldreløse og barn i vanskeligheter gjennom Back2Back igjen, og kunne formidle Guds kjærlighet og nåde til mennesker som sårt trenger det.»

 

Vil du ha flere glimt fra misjonen? Følg med på årets adventskalender fra 1. desember her.

tilbake