image
Publisert den 27.10.2022

Høsten går, juletiden kommer og plutselig er LED23 her! 
Vi gleder oss enormt til å samles i januar, og til å fokusere på lederskap og det essensielle for kirken. Vi tror dette blir en av 2023s viktigste helger og samlinger for deg, ditt team og din kirke. Det betyr at når 12. - 14. januar endelig er her, er ett av våre største ønsker å se nettopp deg og dine sammen med oss i NOVA Spektrum.  

 

Derfor spør vi også frimodig: Har du meldt deg på?  
Hvis ikke, er det lekende lett å komme med dagens oppfordring: 1. november øker nemlig prisene, så for å sikre deg og dine de billigste konferansebillettene, oppfordrer vi deg herved til å melde deg på i dag. 

 
Denis Mukwege kommer, Dave Smith kommer, dyktige pinseledere og bidragsytere fra hele Norge kommer. Så da er det store spørsmålet - kommer du? 
 
Mer info om program og helgen generelt finner du på nettsiden vår her: http://lednasjonalt.no  
Oppdateringer skjer jevnlig i tiden fremover mot LED23, så sørg for å følge oss på våre sosiale medier på vår Facebookside, Facebook-event og Instagram.  
 
Frem til 1. november koster konferansepass 1540 kr og dagspass 775 kr,  
og etter det øker prisen til 1750 kr for konferansepass og 875 kr for dagspass. 

 

 

Dr. Denis Mukwege er en verdenskjent gynekolog, lege og menneskerettighetsaktivist fra Kongo, og er spesialist på å behandle kvinner etter voldtekt. Han ble tildelt Nobels fredspris for 2018, sammen med Nadia Murad for deres kamp mot seksualisert vold brukt som våpen i krig og væpnede konflikter. 

Denis Mukwege på LED23, prisøkning 1. november

Mukwege har vokst opp i Celpa, menighetsnettverket som Pinsebevegelsen var med å starte via misjon i Kongo. Han er barn av en pinsepastor og gikk på skole drevet av svenske og norske pinsevenner. Han har grunnlagt Panzi sykehus og stiftelse, som har en holistisk tilnærming til omsorg med fokus på mental hjelp, juridisk assistanse, økonomisk støtte og medisinsk hjelp. Hans tro er en avgjørende faktor for hans arbeid og innsats, og han fikk sitt legekall da han var 8 år med sin far på sykebesøk.  
 


Mukwege skal delta på LED23 gjennom både intervju og seminar, og vi ser virkelig frem til å høre hva han har å fortelle oss om tro, samfunnsendring og sitt viktige arbeid! 


Foto nederst: Fred Håberg 

tilbake