image
Publisert den 31.10.2022

 

Vi tror vi blir bedre når vi bruker tid sammen!

Selv om vi har hatt gode, digitale Led, skal vi endelig få lov til å møtes fysisk på Led i januar. Det er to og et halvt år siden forrige gang vi møttes fysisk, og vi gleder oss veldig til å ta imot dere 12.-14. januar på Nova Spektrum i Lillestrøm, tidligere kjent som Norges varemesse. Det blir dager fulle med undervisning og lovsang, det blir den gode samtalen rundt kaffekoppen, og det blir godt å møtes ansikt til ansikt igjen. 

Vi møtes til fellesskap, undervisning og lovsang. Nytt av året er at vi avslutter lørdag kveld, og det betyr at du rekker hjem til din kirke for å være med på gudstjeneste der, eller du kan besøke en kirke her på Østlandet. 

Lederkonferansen er for ledere på alle nivåer, ikke bare pastorer og hovedledere. Så ta med deg teamet ditt og reis sammen, og spør gjerne din nærmeste leder om midler til å dra.

Påmeldingen åpner allerede 21. august, så vær klar til å melde deg på. For sammen deler vi erfaringer, bygger tro og deler liv. Og så tror vi at sammen bygger vi Guds rike. 

Fysisk slår digitalt, la oss bare være enige om det. Så hold av datoene 12.-14. januar, torsdag til lørdag i 2023. Få med deg teamet, så håper vi at vi sees der, for vi trenger hverandre til å utføre det oppdraget vi står i. 

Du kan lese mer her

 

 

 

 

tilbake