image
Publisert den 13.05.2022

TV Inter har fått i oppdrag å lage en ny tv-serie for TVL, Vårt Lands nye tv-satsning. Vi tok en prat med Anette, produsent og regissør i TV Inter, for å høre mer.

 

Anettte, fortell kort om denne nye serien dere er i gang med å researche?

Vi i TV Inter har blitt utfordret av TVL til å lage kanalens signaturprogram, der alle de gode kreftene i kristen-Norge vises frem. Det skjer så mye fint, som påvirker lokalsamfunn rundt om, og vi ønsker å vise fram det fantastiske kristne arbeidet, som har vært alt for godt gjemt, fram til nå. Dette blir en krysning mellom "Norge rundt" og "God morgen, Norge"; et magasinprogram man kan bli inspirert, styrket og glad av. I en tid med altfor mange nedslående nyheter, trenger vi et slikt program, som kan skape håp og begeistring.

 

Har dere fått vite om godt arbeid/gode historier i pinsebevegelsen?

Jeg har jo alltid tenkt at Pinsebevegelsen er stappfull av gode tiltak, og gjennom research har jeg gang på gang fått verifisert nettopp dette. Vi er kjent for å gjøre en innsats som strekker seg langt utenfor menighetslokalene, og flere steder bidrar vi sterkt i lokalsamfunnene. 

 

Hvor og når skal dette vises?

Serien skal vises på TVL. Vi håper på et ukentlig program som går gjennom høsten. Nå i første omgang lager vi to pilotepisoder, som etter planen skal vises rett før sommerferien.

 

Trenger dere fortsatt tips om arbeid?

Ja, vi trenger gode innspill og tips om folk og menigheter som gjør spennende og inspirerende tiltak for lokalsamfunnet sitt. Vi vet det finnes mange gode krefter der ute, men de fleste er altfor godt gjemt. Er du selv en ildsjel, eller vet om andre initiativtakere rundt om, er vi veldig takknemlige for tips. Send inn til anette@tvinter.no, og kanskje er det nettopp din kirke som får være med å inspirere andre til høsten.

 

Bildet øverst: Anette og de andre i redaksjonen i TV-Inter

tilbake