image
Publisert den 18.01.2022

Lørdag 5. februar kl 10.00 til 12.22 gjennomføres Led 22 digitalt.

Vi sørger for live-sending fra Oslo med håp om at mange skaper lokale treffpunkt hvor dere følger sendingen fra menighetslokaler rundt om i hele landet. 
 

2 timer og 22 minutter med temaet “Sammen om comeback”. 

Vi er overbevist om at både overskrift og innhold er super-relevant for den tiden og situasjonen vi alle står i. 

I løpet av denne sendingen vil vi være innom 6 ulike sesjoner av 20 minutt og 22 sekund. Vi lover deg en annerledes, interaktiv, variert og inspirerende sending med innlegg fra mange ulike bidragsytere. 

Praktisk info:

 * Innenfor tillate rammer oppfordrer vi flest mulig å samle sine ledere/ medarbeidere til fysisk treff i menighetens lokale denne lørdagen. Av erfaring vet vi at utbytte av slike digitale samlinger blir betydelig høyere om vi treffes. Skap gjerne en hyggelig ramme med f.eks frokost i forkant eller lunsj i etterkant av sending. 
* Det vil bli utarbeidet noe materiell som hjelper dere til gruppearbeid etter sending, dersom dere legger inn tid til dette. 
* Ettersom Led22 er gratis er det heller ingen påmelding. Vi er likevel glad om deres menighet skriver en kjapp mail til  slik at vi får enn viss oversikt på forventet pålogging.
* Linken til pålogging sendes ut litt nærmere konferansedato. Link vil gjort tilgjengelig slik at også enkeltpersoner kan logge seg på, men vi håper som nevnt at flest mulig gjør samlingen sammen med sin gjeng. 
* Anbefalt deltagelse er altså live lørdag 5. februar kl 1000.

Dersom noen menigheter er forhindret fra å gjennomføre en samling denne datoen vil opptaket fra samlingen bli gjort tilgjengelig umiddelbart etterpå, slik at deres menighet kan gjennomføre en egen Led lederkveld innen 15 februar.

Etter denne datoen vil vi gjøre en oppsummering av hvor mange som har deltatt på årets Led. 

Vi gleder oss til å treffe hundrevis av medarbeidere fra hele landet lørdag 5. februar. 

Sammen retter vi blikket fremover og gjør comeback.

Logg på!!

tilbake