image
Publisert den 05.11.2021

Tema: Sammen om kirken 2.0 
Gjestetaler: Glyn Barrett (Leder AoG England og pastor i Audacious Church)
Du vil også møte en rekke gamle og nye bekjentskap fra egne rekker. 

 

TID: 3.- 5. februar 2022

Sted Norges varemesse, Lillestrøm

Led22 – tre innholdsrike, utrustende og inspirerende dager. Tre dager laget for deg, ditt team og din kirke.

Det er en stor glede å kunne ønske deg og dine hjertelig velkommen til Led22, 3. – 5. februar 2022! Påmeldingen er nå godt i gang, og vi er fulle av forventninger til alt vi skal få oppleve sammen når vi endelig skal samles igjen fysisk, under Led22.

Årets tema er "Sammen om kirken 2.0", og i år har vi flere spennende nyheter. Vi skal blant annet møtes på ny lokasjon, nemlig det strålende konferansesenteret, Norges varemesse i Lillestrøm.

I tillegg får vi storfint besøk av Glyn Barrett, kjent som leder for AoG England og pastor i Audacious Church, som årets hovedtaler. Du vil også få høre fra en nydelig bukett av gamle og nye bekjentskaper fra våre egne rekker. Husk å følge oss på sosiale medier for spennende oppdateringer inn mot helgen, meld deg på og bli med når vi samles i Lillestrøm, 3. – 5. februar, 2022, for dette vil du absolutt ikke gå glipp av. Vi sees!

Påmelding i Checkin finner du her

Priser

Konferansepass kr 1600

Dagspass pr dag kr 800

Kun kveldsmøte alle dager kr 900

Middag fredag og lørdag kr 240 pr dag

Overnatting

Dere er selv ansvarlige for å bestille overnatting. Ofte vil den beste prisen være å gå direkte inn på hotellenes egne nettsider. Du kan også benytte noen av bestillingskodene: som du får tilsendt i ordrebekreftelsen

PROGRAM

TORSDAG

1200-1530 FAGDAG
Ulike lokasjoner i Oslo/ Lillestrøm. Direkte oppmøte. Info. om sted kommer  


1 Administrasjon, økonomi og stab

 • Administrasjon, økonomi og stab. Samhandlingen mellom det spirituelle, relasjonelle og strukturelle må være på plass for at kirken skal ha den nødvendige helhet. Til det strukturelle inngår det å ha orden og gode systemer. Dette er samlingen for deg som jobber innenfor dette felt, vil bli beriket av andres erfaringer, få med deg nyttige tips og ny inspirasjon til det viktige arbeidet du står i enten det er som frivillig, deltid- eller heltidsansatt. 

2 Barn, ungdom og familieledere

 • Overganger kan være kritiske, men også gi oss som kirker nye muligheter.
  Hvordan kan vi hjelpe barn og unge til et liv med Jesus som varer livet ut?Denne fagdagen er for deg som ønsker å bidra til gode overganger for barn, ungdom, unge voksne og familier i din kirke.

3 Diakoni og samfunn

 • Det ligger i kirkens DNA å ha både et muntlig språk (evangeliet) og et kroppsspråk (diakoni). Når kirken bygger mennesker bygges også samfunn. Velkommen til en samling som setter fokus på kirke med diakonalt avtrykk og mennesker som bygger samfunn. 

4 Kirkeplanting

 • Hvorfor plante kirker? Vi løfter fram de teologiske, historiske og samfunnsmessige perspektiv. Hvordan plante kirker? Vi viser til undersøkelser og caser som gir innsikt og inspirasjon. Hvem planter kirker? Vi tar samtalen om kall, forberedelse og utrustning. Pinsebevegelsens ambisjon er nye kirker på nye steder for å nå nye mennesker og vi inviterer deg til å bli med på reisen.

5 Lovsang

 • Sangere, låtskrivere, musikere og teknikere - Vi trenger å treffes, peppes og utrustes slik at både kirken og kloden fylles med hyllingsrop til Herren. Håper du kommer til Led og lær fagsamling lovsang være første stoppested. Hilsen David Andre Østby og Thomas Neteland m.fl.

Media og digital kirke 

 • Den siste tiden har kirken blitt tvunget til større digital bevissthet. Læringskurven har vært bratt og nyttig. Nå trenger vi å løfte blikket og se hva vi har lært og hvordan vi sammen kan løfte kirkens digitale avtrykk og kvalitet i tiden som ligger foran. Er du blant de mange frivillige eller ansatte som gjør noe på media-fronten så er dette samlingen for deg. 

7 Migrant

 • Norge er et flerkulturelt samfunn. Fortsatt gjenstår mye for at denne realiteten gjenspeiler våre kirker. Vi trenger at «norske» menigheter lykkes med flerkulturelt inkludering og vi trenger migrant-kirker. 
  På denne samlingene snakker vi om behovene, utfordringene, mulighetene og løfter fram de gode eksemplene. 

​​​​​​​8 Misjon og bistand

 • Evangeliet krysser landegrenser. En kirke uten misjon og bistand finnes knapt - sånn både må og skal det være. 
  Er du en dem som er engasjert i misjon eller ønsker å bli det, så er dette samlingen for deg. 

9 Samtale og sjelesorg

 

 • Den gode samtale, medvandring og sjelesorg er kvaliteter enhver kirke bør ha, vi som har ambisjon om å møte hele mennesket og bygge gode fellesskap. 
  Er du blant dem som ønsker mestre disse tjenester hakket bedre? Er du blant dem som ønsker å bringe varme og omsorg til mennesker og menighet? Da er kanskje dette rette stedet å starte Led22 på. 

​​​​​​​10 Ungt lederskap

 • Er du i alderen (ca) 18-30 år og kjenner på et (mulig) kall til å sette preg på menighet, misjon og samfunn. Kanskje du skal bli en forkynner, kirkeplanter, misjonær, grunder, politker eller bedriftsleder. Vi ønsker å gi deg et treffpunkt med andre kjenner seg igjen i dette. På Led22 går startskuddet for et ungt ledernettverk som kobler deg med «likesinnede» og med gode rollemodeller som kan gi verdifull input og veiledning for veien videre.

1600 Registreringen åpner på Norges Varemesse  

1900 Kick-Off Celebration - GUD BYGGER
Led lovsang og Øystein Gjerme 

FREDAG

0900-1200 Sammen om kirkens fundament
1200-1400 Lunsjpause
1400-1600 Sammen om kirkens fellesskap
1600-1900 Middagspause
1900 - Celebration - JESUS BYGGER
Led lovsang

LØRDAG

0900 - 1200 Sammen om kirkens spiritualitet
1200 - 1400 Lunsjpause
1400 - 1600 Sammen om kirkens forkynnelse
1600 - 1800 Middagspause
1800 - 2000 Celebration - DEN HELLIGE ÅND BYGGER
Led lovsang og Glyn Barrett

tilbake