image

Vi er alle spente på om og eventuelt hvordan festivalsommeren 2021 kan gjennomføres. Det er mange forbehold å ta, men for øyeblikket ser det slik ut:

 

Sommerstevnet på Hedmarktoppen

Mer info om sommerstevnet 2021 får du så snart vi vet mer om retningslinjene fra staten. Vi håper at tenfestivalen skal kunne samles i en leir-edition, men dette kommer selvfølgelig an på om situasjonen tillater det.

Du finner fortløpende informasjon og alle sendingene fra fjorårets stevne her

 

Ufesivalen i uke 26

Ufestivalen er en bevegelse av unge mennesker som følger Jesus, og som vet at de er elsket av Han. Vi viser hva gode vennskap er og viser at livet med Jesus er morro! Vi vil se og utruste ungdommer til å leve med Jesus hver dag, hele året der de er.

Nå er det viktigere enn noen gang at vi står sammen. Vi savner alle å kunne se hverandre, klemme hverandre, sitte sammen ved utescenen, telte, og ikke minst stå sammen og lovsynge.

Vi ber og folder hendene for at vi kan få til dette også i år, men vi blir nødt å planlegge alternativer. Per nå står vi mellom to ulike alternativer: 

Alternativ 1: Nasjonal Festival på Hedmarktoppen 1.-4. juli
Om smittetallene ser gode ut, store deler av risikogruppene er vaksinert, det er tillatt og forsvarlig å gjennomføre festival/leir for ungdom. Da gjennomfører vi som normalt på Hedmarktoppen.

Alternativ 2: Regionale “storby” festivaler.
Om alternativ 1 ikke er mulig ønsker vi å gjennomføre lokale endagsfestivaler i større byer i Norge. Dette vil være 12 timer proppet med festivalfølelse, fellesskap, oppmuntring og utrustning. 

Vi venter i det lengste med å ta en endelig beslutning på hvilke alternativ vi går for, men vil holde dere oppdatert på veien. Per nå har regjeringen sagt at de vil komme med en endelig beslutning i begynnelsen av mai om hva som skjer med festival sommeren. Dette forholder vi oss til, og vil begynne å promotere hva som skjer med Ufestivalen tidlig mai. 

Mer informasjon finner du her

 

Andre stevner

Evangeliesenterets landsstevne på Østerbo venter på regjeringens anbefalinger og retningslinjer for sommeren og har et mål om å beslutte hvordan stevnet kan gjennomføres innen 17. mai. 

De Frie Evangeliske Forsamlinger håper og tror at de kan gjennomføre sitt sommerstevne på Solstrand 15.-18. juli med New Life misjonsstevne fra 12.-15. juli - også på Solstrand. 

Mer informasjon finner du her

Troens Bevis sitt sommerstevne i Sarons Dal 3.-18. juli er forberedt på alt, men håper en del av restriksjonene løses opp slik at de kan arrangere stevne med full styrke.

Mer informasjon finner du her

 

tilbake