image
Publisert den 27.04.2021

Vi er alle spente på om og eventuelt hvordan festivalsommeren 2021 kan gjennomføres. Det er mange forbehold å ta, men for øyeblikket ser det slik ut:

 

Sommerstevnet på Hedmarktoppen

Mer info om sommerstevnet 2021 får du så snart vi vet mer om retningslinjene fra staten. Vi håper at tenfestivalen skal kunne samles i en leir-edition, men dette kommer selvfølgelig an på om situasjonen tillater det.

Du finner fortløpende informasjon og alle sendingene fra fjorårets stevne her

 

Ufesivalen i uke 26

Ufestivalen er en bevegelse av unge mennesker som følger Jesus, og som vet at de er elsket av Han. Vi viser hva gode vennskap er og viser at livet med Jesus er morro! Vi vil se og utruste ungdommer til å leve med Jesus hver dag, hele året der de er.

Nå er det viktigere enn noen gang at vi står sammen. Vi savner alle å kunne se hverandre, klemme hverandre, sitte sammen ved utescenen, telte, og ikke minst stå sammen og lovsynge.

Ufestivalen i år blir i form av seks dagsfestivaler, og sammen med byene vil vi ha det beste vi har å by på!

Det blir; show, lovsang, bykampen, aktiviteter, festivalstemning, tale, utrusting og konfetti som vil gi en smak av våre tre verdier - JESUS, Vennskap og Morro!

Holde deg oppdatert for å se hvilke byer vi reiser til og påmeldingslink! 

 

Mer informasjon finner du her

 

Andre stevner

Evangeliesenterets landsstevne på Østerbo venter på regjeringens anbefalinger og retningslinjer for sommeren og har et mål om å beslutte hvordan stevnet kan gjennomføres innen 17. mai. 

De Frie Evangeliske Forsamlinger håper og tror at de kan gjennomføre sitt sommerstevne på Solstrand 15.-18. juli med New Life misjonsstevne fra 12.-15. juli - også på Solstrand. 

Mer informasjon finner du her

Troens Bevis sitt sommerstevne i Sarons Dal 3.-18. juli er forberedt på alt, men håper en del av restriksjonene løses opp slik at de kan arrangere stevne med full styrke.

Mer informasjon finner du her

 

tilbake