image

Nå satser vi igjen. Vårens samling ble avlyst av kjente årsaker som har rammet hele verden. Under kontrollerte former er det nå åpnet opp for å samles, og vi tror det om mulig er et ennå større behov for å møtes som kolleger og medarbeidere.

Det er riktig at pinsebevegelsen er en menighetsbevegelse, men for at menighetene skal ha det godt må også lederne ha det godt.

Samlet er vi et kollegafellesskap av pastorer og ledere som betjener menigheter over hele landet. Medarbeidersamlingene er til for denne gruppen.

Dette året skal vi se på de seks viktigste støttefunksjonene en leder har i livet sitt, og hvordan vi muligens kan være slike personer for hverandre? Det blir spennende foredrag, dyptpløyende gruppesamtaler og godt med tid til fellesskap.

I påmeldingen setter du inn alle elementer i de møtene du skal delta på. Det er også mulig å bestille tilslutningsdøgn onsdag til torsdag eller fredag til lørdag om du behøver det. Bestilling av tilslutningsdøgn gjøres av den enkelte på denne eposten: inger.aune@choice.no

Vi er selvsagt spent på hvor mange som kommer, men vil oppfordre deg til å melde deg på så snart som mulig slik at vi i dialog med hotellet kan sikre at det er plass til nettopp deg.

Lenke til påmelding i Checkin

Til opplysning for dem som vil planlegge, arrangerer Internasjonal avdeling i Pinsebevegelsen «Fagdag for misjon» på dagtid onsdag. 

Internasjonal avdeling i Pinsebevegelsen vil sammen med HLT invitere til fagkonferanse om misjon onsdag 21. oktober. Du vil møte dyktige, inspirerende foredragsholdere og gruppesamtaler vil inspirere, utfordre og fokusere på å gi evangeliet videre.

  • «Jeg ser virkelig fram til denne dagen da vi som er menighetsledere og pastorer kan motivere og hjelpe hverandre til å eie samme perspektiv som John Wesley: "Hele verden er mitt soknekall." Slik taler en som er fylt av Åndens kraft og perspektiv. Den samme Ånd og perspektiv ønsker vi skal prege være lokale menigheter».  - David Hetlelid, internasjonal leder i Pinsebevegelsen i Norge 

Onsdag ettermiddag fra ca 17.00 vil det bli ekstraordinær generalforsamling for Filadelfiaforlaget og ekstraordinært årsmøte for Helgeland FHS.
Lokasjon på onsdag blir i Filadelfiakirken, Oslo.  

Etter medarbeidersamlingen på fredag vil Forkynnerfellesskapet (PFF) invitere til 25-års jubileum med festmiddag på Quality hotel Gardermoen, så sett av kvelden om du ønsker å være med. Påmelding til festmiddagen i denne lenken til CHECKIN.

Velkommen! 

tilbake