image

-Vi er godt i gang med planleggingen av Led 21 på Oslofjord Convention Center. Datoene du trenger å huke av i kalenderen er 4.-6. februar. 

-Denne gangen samles vi under overskriften Sammen om kirken!  I år er vi heldige som får med oss Oscar Muiru som hovedtaler. Han er seniorpastor i menighetsnettverket Nairobi Chapel i Kenya. Oscar har en sterk apostolisk tjeneste og er en dynamisk leder med mange gode tanker og erfaringer omkring kirkebygging og fostring av ledere, sier prosjektleder Knut Idland. 

-Nytt av året er at vi planlegger å gjøre torsdagen (fra lunsj til middag) til en fagdag med fellesskap og relevant input for ulike tjenestegrupper. Startskuddet for plenumsamlinger skjer da først på torsdag kveld. I løpet av fredag og lørdag ønsker vi å løfte fram essensielle ingredienser i sunn og solid kirkebygging. Led 21 kommer til å avsluttes lørdag kveld. Det vil være fullt mulig å ha overnatting (med frokost) til søndag, som tidligere år, men det blir ingen gudstjeneste søndag formiddag. De som reiser langveis fra oppfordres til å vurdere et «studiebesøk» på søndagen, i en kirke på Østlandet.  

Fullstendig program og påmelding gjøres tilgjengelig på sensommeren. 

tilbake