image

Medarbeidersamling for pastorer 23. oktober kl 1530-2030

Martin Cave (foto: Eivind Horne)vil delta på medarbeidersamling for pastorer onsdag 23. oktober fra kl 1530 til 2030. Samlingen blir i matsalen i 2 etg over kafé Barratt i St. Olavsgate 24 

Tema blir «Jeg - en trygg leder».

I forbindelse med samlingen blir det servering av buffet ca kl 1700

Martin Cave er en norsk pastor, prest og forfatter. Cave er født i England og oppvokst i Stavanger, hvor han har bodd mesteparten av sitt liv. Han er utdannet lærer, og har siden 1979 arbeidet i Stavanger Indremisjon og IMI-Kirken.

Det var Martin Cave som på Led 15 hadde følgende hilsen til pinsevennene: «Ikke glem Azusa street». Vi skal ikke så langt tilbake før forventningen var lav på at en indremisjonspastor skulle oppfordre pinsevennene til større frimodighet. Men det gjorde Martin Cave.

Mannen som har ledet Stavanger Indremisjon fra tradisjonelt bedehus til å være en innflytelsesrik menighet. Bønnen til Gud «Hva gjør du nå?» har vært sentral i hans liv. G12, Redding, Toronto og ikke minst det som har blitt bygget og adoptert av andre, godhetskonseptet. Alt for å forkynne evangeliet

Det har mange i Stavanger fått merke, blant annet gjennom de mange som frivillig har stilt opp til gratis bilvask og andre former for gode gjerninger som et tegn på at Gud vil menneskene vel.

Martin Cave mener at det som er sunt vil stå seg over tid, og har latt forkynnelsen og arbeidet tale for seg. Vi er glad for at Martin Cave blir med oss denne kvelden og vil undervise og dele tanker om hva som kjennetegner en god leder. Både ut fra tanken om meg selv som leder og det å være en trygg leder.  

Pris for samlingen inkl servering er 395,00 pr pers

Påmelding til samlingen skjer her via Checkin innen tirsdag 15 .oktober.

Hver enkelt deltaker bestiller selv overnatting om det er behov for det. 
Vi anbefaler Smarthotel vegg i vegg med Filadelfia. Ved individuell bestilling og betaling, er det enklest at deltagerene sender en e-post til post.oslo@smarthotel.no og oppgir «Filadelfia» som referanse.
Andre hoteller i umiddelbar nærhet er Radisson, Thon og Scandic

Felles servering
Buffet og kaffe ca kl 1700.

Ta kontakt med Jan Eilert Aakre mob 40 41 30 43 om det er spørsmål

tilbake